Йога Ритрит для Мамы и Ребёнка

26 April — 03 Maj 2019

Budite Srećna Mama

Kada u familiju stigne prinova, kao blagoslov odozgo, nijedan izazov se ne čini preteškim ili nemogućim. Nove, kao i iskusne mame toliko su zaokupirane svojim mališanima da ne stignu ni da shvate koliko su iscrpljene. Ponekad ne stignu da shvate ni da su postale majke i šta to u stvari znači.

Trudnoća, porođaj, dojenje, ne spavanje, sve ostavlja trag na maminom zdravlju. Koliko god se osećamo uzvišeno i srećno zato što smo proizveli novi ljudski život, mamino telo je oslabljeno. Kad tad, snaga mora da se povrati. Možda Vam se čini da nemate vremena ili da Vam to nije potrebno, ali ako ostanete u kolotečini bez toga da išta uradite za sebe, patiće vaše najbliže okruženje, a ne samo Vi.

To je razlog zašto smo stvorili ovaj retrit — da pomognemo novim mamicama da vrate svoje životne sokove nazad i da makar na kratko izadju iz svakodnevice i probude u sebi saznanje i značenje pojma MAJKA!

Ovaj odmor će vam pomoći da nahranite svoje tijelo, um i dušu, a u tom procesu stvorite lepe uspomene sa svojim mališanom, uživate u ukusnoj zdravoj hrani na nezaboravnoj lokaciji u Crnoj Gori, vježbate jogu, upoznate druge mame i najvažnije — da se opustite, jer će tim ovog retrita učiniti sve, da se odmorite na najbolji način. Možete da dovedete svoju mamu, prijateljicu, rođaku, svakoga sa kim biste voljeli podijeliti ovaj odmor. Važno je da dođete i dopustite sebi svoje posebno vreme! Jer kada je mama opuštena i srećna — svi ostali su sretni!

Sve mame sa decom od 3 meseca su dobrodošle!

Smeštaj

Mame mogu da izaberu jednu od 10 soba u jednom od najlepših hotela Crne Gore. Svaka soba je posebna, pojedinačno opremljena predmetima antikviteta u stilu Bokeljških interijera. Sa kamenim zidovima i veličanstvenim pogledom na zaliv, sobe su ispunjene duhom i šarmom, pružajući vam priliku da upijete posebnu atmosferu ovog kraja i zaista se opustite. Mališani mogu da spavaju sa majkama u krevetu besplatno, takođe obezbeđujemo dečije krevetiće. Pošto je svaka soba drugačija, molimo vas da pažljivo pročitate opis soba pre rezervacije. Ako vam je potrebno bilo kakvo pojašnjenje, uvijek smo na raspolaganju za sva vaša pitanja.

Okolina

Ako se uputite sa kolicima uz obalu mora do starog grada Kotora, to je jedna lepa lagana šetnja od 30 minuta. Kotor se vodi kao kulturna baština pod zaštitom UNESCO, gde možete istražiti kamene ulice sa puno malih butika, kafea i restorana. Naša kapija ima direktan izlaz na obalu zaliva, pa ako odlučite da ostanete u hotelu, to vam pruža priliku da uživate u božanstvenom pogledu na zaliv i okolne planine sa ponte, upijate rano proljetno sunce u potrazi za unutrašnjim mirom. Pored ponte, hotel ima predivnu terasu sa koje se na poseban način otvara pogled na zaliv, bašta uokvirena predivnim zelenišom, mjesto gdje se ruča i večera, te još brojni mirni kutci za Vas i Vaše mališane da uživate.

Kako do nas:

Samo je 20 minuta vožnje od Tivatskog Aerodroma do hotela, a od Podgoričkog aerodroma oko sat, sat ipo. Možemo Vam organizovati transfer, pozvati pouzdani taksi ili bukirati rent-a-car, sve zavisi od Vaših želja i potreba.

Datumi:

Dolazak 26og Aprila.

Vreme prijave je izmedju 08 ujutro sve do 10 uveče.

Na dan dolaska svi učesnici će biti posluženi laganom vegetarijanskom večerom. Odlično vreme da se svi malo upoznaju.

Sam retrit počinje sa Krugom Upoznavanja i Dobrodošlice 27og Aprila u 9:00 ujutro za sve mame i decu.

Check out je do 12:00 u Petak, 3 Maj.

Tipičan Dan:

7 am

Dobro Jutro!

7 – 9 am

Majke hrane svoje bebe i uživaju jutarnji yogi čaj, toplu vodu sa limunom ili kafu

9 am

Dolazak dadilja

9 – 10:30 am

Mamin čas joge

10:30 – 11:30 am

Kasni doručak bez dece

11:30 – 1:00 pm

Majčino vrijeme za sebe, masaže, plivanje, kajak veslanje, itd

1 pm

Dadilje vraćaju srećnu decu njihovim majkama

1 – 2 pm

Ručak

2 – 6:30 pm

Slobodno vreme za razonodu, šetnju, plivanje, druženje ili vreme sa Vašim detetom

6.30 – 7.30 pm

Večera za majke i decu

7:30 – 08:30 pm

Vreme za uspavanku

08:30 – 10 pm

Satsanga

10 pm

Kraj dana

Šta je uključeno:

Cene počinju već od xxx u zavisnosti od izbora smeštaja i obroka. Svaka opcija uključuje sledeće:

 • 7 noćenja u prelepom butik hotelu za Vas i Vaše dete. Molimo Vas izaberite željenu sobu što pre, jer sve su sobe različite, pa Vas molimo da bukirate rano da ne biste imali bolji izbor;

 • Krug dobrodošlice za mame i decu;

 • Svakodnevni čas joge za mame od 90 minuta;

 • Svakodnevna večernja sesija, Satsang sa Kundalini Krijama, tematskim diskusijama, vežbe kao na primer tunel preporoda, isceljenje i aktivacija materice, koju vodi Una i još mnogo drugih iznenadjenja;

 • Dnevni bebisiting je 4 sata da pokrije jutarnje časove joge, doručak, tretmane ili samo vreme da se opustite same, što je skroz OK! Naše bebisiterke su proverene drage dame sa godinama iskustva, koje našu decu čuvaju i ne znamo šta bi bez njih!

 • Minimum 2 časa dečije joge za vreme retrita;

 • Događaji inspirisani Uskrsom za decu;

 • Večernji bebisiting je moguć, molimo Vas da se informišete o cenama. (Naš WiFi može podržati Avent Babi Monitor);

 • Poklon dobrodošlice;

 • Korišćenje joga prostirkama, bolstera, blokovima i trakama;

 • Neograničen pristup maloj teretani sa trakom za trčanje, steperom, gladijatorom i pilates loptama;

 • Svi hotelski sadržaji, kao što su peškiri, posteljina, fen za kosu, WiFi, itd.;

 • 30 minuta relaks masaža;

 • Grickalice ili voće;

 • Neograničeni biljni čajevi i voda za piće;

Opcije za Hranu

Polupansion Uključuje:

 • Doručak i ručak za Vas i Vaše dete;

 • Uveče ste slobodni da istražujete lokalne restorane ili jela sa hotelskog a la carte menija. Osim hotelskog menija, za naše drage učesnice takodje ćemo imati i poseban vegetarijanski meni;

Pun pansion:

 • Svi obroci za Vas i Vaše dete: doručak, ručak, večera. Ukusna vegetarijanska jela koja se pripremaju našim kuvarima od najsvežijih sezonskih namirnica. Majke se mogu odlučiti i za veganska ili ajurvedska jela.

 • Takođe nudimo jedan dan detoksikacije sa super zelenim sokovima i ukusnim smoothie bowls. Šotovi super hrane — od pšeničnih klica ili kurkume, suplementi kao što su Moringa, Triphala, Spirulina, itd.

Možete povesti i drugo dijete ili još jednu odraslu osobu, možda svoju mamu, drugaricu ili rodjaku, to se malo doplaćuje, pa Vas molimo da se informišete o dodatnim troškovima prilikom rezervacije.

Nije uključeno u cenu

Avionske karte,

Aerodromski Transferi,

Ekstra dete ili odrasla osoba,

Dodatno čuvanje dece,

Dodatna hrana i piće, koja nije uključena u dnevne obroke,

Ekskurzije čamcem,

Masaže,

Terapije Jedan na Jedan.

Gosti Mogu da Uživaju:

Dodatni popust od 10% na tretmane i masaže.